Over ons

Tuinplantenbezorgd.nl is voor ons niet alleen een webshop. Wij willen namelijk ook service bieden en een antwoord geven op waar de meeste mensen tegenaan lopen:

  • Welke soorten planten passen in mijn tuin?
  • Hoe kan ik elk seizoen mooie beplanting in de tuin hebben?
  • Hoe richt ik mijn tuin in?

Er is veel vraag naar een webshop met de meest populaire planten die goed met elkaar te combineren zijn. Hier hebben we op ingespeeld door een mooie collectie tuinplanten en bomen samen te stellen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. 

Wie zijn we? 

Gisbert is de oprichter van Tuinplantenbezorgd.nl. Als tuinarchitect en hovenier heeft hij al meer dan 25 jaar kennis van alle tuinplanten en bomen. Je kunt met alle plantenvragen bij hem terecht. Zijn (oud)collega Maartje, van huis uit marketing-communicatieadviseur, heeft jaren ervaring met ‘groene’ webshops (online retail), klantenservice en boekhouding. Samen vormen we een sterk en gemotiveerd team om deze webshop te lanceren. 

Onze passie

Voor ons is de verkoop niet zo belangrijk, maar wel dat u een goede keuze kan maken van de beplanting in uw tuin. Zodat u aan het einde van het proces maximaal van uw tuin kunt genieten. Dit is ook onze passie, als ervaren tuinliefhebbers weten we maar al te goed hoe heerlijk een tuin is die bij je past. Ons doel is dat u met vertrouwen en tevredenheid uw beplanting inkoopt en elk seizoen van uw tuin kan genieten! Dat doen we door kennis te delen en te inspireren. Kijk vooral rustig rond op onze site en heeft u vragen, dan weet u ons te vinden.


Veel winkelplezier!
Gisbert en Maartje

Tuinplantenbezorgd - Over ons