Beplantingsplan en uitzetservice

Bent u nog tevreden met de vormgeving van uw tuin maar is uw beplanting hoognodig aan een opknapbeurt toe? Zodat u elk seizoen van uw tuin kan genieten met meer bloeivariatie? Wilt u meer of betere beplanting (dat langer bloeit), maar tegelijkertijd ook minder werk in de tuin dan nu?
Wilt u een tuinontwerp of complete tuinaanleg? Kijk dan eens op onze site van buitengevoel.

Tuintip: hoe meer planten, hoe minder werk. Het is namelijk zo dat onkruid bij goed samengestelde (gesloten) beplanting geen kans krijgt. Dat scheelt een hoop werk! Daarnaast verbetert de beplanting de sfeer en uitstraling van uw tuin en maakt het gezellig.
 

Wat houdt een beplantingsplan in? 

Wilt u advies, maar niet de volledige aanplantservice? Een beplantingsplan met of zonder uitzetservice is een goede tussenoplossing waarmee u kosten bespaart. We kunnen voor u een beplantingsplan maken met begroting. Doordat wij de beplanting uitzetten, hoeft u zich niet druk te maken over de opbouw, hoogte, standplaats en bloeitijd. Onze tuinarchitect heeft hier uiteraard goed over nagedacht. We zetten alle planten en/of bomen klaar op de plek waar ze ingepland moeten worden. Het is handig als u zelf aanwezig bent bij het uitzetten, zodat u direct kunt beoordelen of de indeling van de plantvakken naar wens is. Beplanting die wel begroot is, maar achteraf toch over blijkt te zijn gaat mee retour en wordt in mindering gebracht op de rekening.

 

Wat vragen we van u?

Ten eerste vragen we u zelf te zorgen dat de tuin klaar is om aan te planten (spitten en composteren), zodat u de planten gelijk kunt inplanten nadat wij het hebben uitgezet. In overleg kunnen  wij dit ook voor u doen. Uiteraard krijgt u van ons tuinadvies over de plantverzorging en snoeitips, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de groei en bloei in uw tuin. We vinden het geen probleem om de aanwezige tuinplanten zoveel mogelijk te hergebruiken. Wilt u dat we de volledige aanplanting voor u regelen? Dat kan uiteraard ook. Laat het ons gerust weten. 

Welke tuinservice past bij uw wensen? 

We denken graag met u mee. U kunt ervoor kiezen al het plantwerk zelf te doen (kostenbesparend) of om dit samen met ons te doen. U kunt het werk ook volledig aan tuinplantenbezorgd.nl uitbesteden. Natuurlijk kunnen wij ook uw tuin geheel onder handen nemen door ons hoveniersbedrijf Buitengevoel.nu. Wat voor tuin u ook heeft, een kleine stadstuin, voortuin of een wilde natuurlijke/prairietuin tot een landelijke boerderijtuin, we weten er wel raad mee! Bespreek uw wensen met ons, er is van alles mogelijk. 

Hoe gaat het in z’n werk? 

Stuur een e-mail naar [email protected]  o.v.v. Beplantingsplan, en vermeld het volgende:

  1. Uw naam, telefoonnummer en adres
  2. Uw wensen voor de tuin
  3. Een simpele schets van uw tuin met de maten erbij
  4. Enkele duidelijke fotos van uw tuin, dit mag ook via WhatsApp: 06 45 601 508

U ontvangt binnen enkele werkdagen een passend voorstel met verdere informatie.