Verzenden & Afhalen

Zodra uw bestelling gepland staat, ontvangt u een e-mail van ons. U hoeft niet thuis te zijn, wanneer we uw bestelling op een beschut plekje kunnen neerzetten. Wanneer uw bestelling klaar staat voor afhalen, ontvangt u een e-mail met meer informatie. We bezorgen in heel Nederland, m.u.z. de Waddeneilanden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €29,95 in Nederland, m.u.z. van Zeeland en Waddeneilanden (zie hierboven). Bestelt u voor meer dan € 275,- dan zijn de verzendkosten gratis. 

Bezorging in Zeeland en België

Voor de provincie Zeeland vragen we een hoger tarief van 49,95 euro. Woont u in Zeeland en heeft u een kleinere bestelling? Dan kunnen we het eventueel ook per post opsturen voor 24,95 euro. Neem contact op voor meer informatie. Woont u in België? Het verzendtarief is afhankelijk van uw regio en is meestal 79,95 euro. Plaats gerust vast uw bestelling, we nemen contact met u op.

Levertijd

Onze levertijd is momenteel 5-10 werkdagen. Om de kwaliteit van de beplanting te waarborgen, bezorgen we uw bestelling uitsluitend met eigen transport. Mogelijk is de levertijd langer, omdat we in het kader van duurzaamheid onze ritten efficiënt willen plannen. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte. 

Afhalen

Tuinplanten, hagen en bomen online bestellen en zelf afhalen wanneer het u uitkomt? Dat kan in Joppe, vlakbij Deventer.  Gratisaanhangwagen lenen? Ook dat is mogelijk! Vermeld het aan het eind van uw bestelling of stuur ons een bericht.  

Retourneren

We wijzen u erop dat tuinplanten en bomen kwetsbare producten zijn met een houdbaarheid (bederfelijke producten) en vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk. Ze kunnen daarom worden uitgesloten van het herroepingsrecht. Omdat het gaat om producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben (zeker wanneer er sprake is van slechte omstandigheden, droogte oid) geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen op de meeste van onze producten helaas niet.

Plantenvoeding en -grond (mits de verpakking nog goed dicht is), en alle tuinartikelen vallen wel onder het herroepingsrecht. 

In bepaalde situaties kunnen we u toch tegemoet zien. Zorg daarom altijd goed voor de planten/bomen en stuur ons een e-mail met de reden van retour en foto's. De retourkosten zijn altijd voor rekening van de consument.