Verzenden & Afhalen

In juli en augustus gaat de webshop tijdelijk dicht i.v.m. de vakantie. U kunt in deze tijd gerust bestellingen plaatsen (pre-order), en dan bezorgen we het begin september. Voor bestellingen tot 30 juni ’24 gelden de normale levertijden. Dit geldt ook voor afhaalbestellingen.

Zodra uw bestelling gepland staat, ontvangt u een e-mail van ons. Afhankelijk van uw bestelling wordt dit per post (postNL) of eigen transport bezorgd. Bij transport hoeft u niet thuis te zijn, zo lang we uw bestelling op een beschut plekje kunnen neerzetten. Waar mogelijk pakken we uw planten zorgvuldig in een pakket en wordt uw bestelling bezorgd door PostNL. U ontvangt dan een track&trace per mail.

Afhalen

Wanneer uw bestelling klaar staat voor afhalen, ontvangt u een e-mail met meer informatie. We bezorgen in heel Nederland, m.u.z. de Waddeneilanden.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn €29,95 in Nederland, m.u.z. van Zeeland, Limburg en Waddeneilanden (zie hieronder). Dit geldt voor zowel transport als postverzendingen. Bestelt u voor meer dan € 350,- dan zijn de verzendkosten gratis. 

Bezorging in Zeeland en België

Voor de provincie Zeeland en Limburg vragen we een hoger tarief van 44,50 euro. Woont u in Zeeland/Limburg en heeft u een kleinere bestelling? Dan kunnen we het eventueel ook per post opsturen voor 24,95 euro. Neem contact op voor meer informatie. Woont u in België? Het verzendtarief is afhankelijk van uw regio en is meestal 79,95 euro. Plaats gerust vast uw bestelling, we nemen contact met u op.

Levertijd

Onze levertijd is momenteel 5-10 werkdagen. Om de kwaliteit van de beplanting te waarborgen, bezorgen we uw bestelling uitsluitend met eigen transport en kleine orders keurig verpakt via Postnl. Mogelijk is de levertijd langer, omdat we in het kader van duurzaamheid onze ritten efficiënt willen plannen. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.

In juli en augustus gaat de webshop tijdelijk dicht i.v.m. de vakantie. U kunt in deze tijd gerust bestellingen plaatsen (pre-order), en dan bezorgen we het begin september. Voor bestellingen tot 30 juni ’24 gelden de normale levertijden. Dit geldt ook voor afhaalbestellingen.

Afhalen

Tuinplanten, hagen en bomen online bestellen en zelf afhalen wanneer het u uitkomt? Dat kan in Joppe, vlakbij Deventer.  Gratisaanhangwagen lenen? Ook dat is mogelijk! Vermeld het aan het eind van uw bestelling of stuur ons een bericht.  

 

Retourneren

We wijzen u erop dat tuinplanten en bomen kwetsbare producten zijn met een houdbaarheid (bederfelijke producten) en vallen onder artikel 10 van de algemene voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk. Ze kunnen daarom worden uitgesloten van het herroepingsrecht. Omdat het gaat om producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben (zeker wanneer er sprake is van slechte omstandigheden, droogte oid) geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen op de meeste van onze producten helaas niet.

Plantenvoeding en -grond (mits de verpakking nog goed dicht is), en alle tuinartikelen vallen wel onder het herroepingsrecht. 

In bepaalde situaties kunnen we u toch tegemoet zien. Zorg daarom altijd goed voor de planten/bomen en stuur ons een e-mail met de reden van retour en foto's. De retourkosten zijn altijd voor rekening van de consument.